Nederland

Consulaat van Nederland in Santa Cruz de Tenerife

Spanje

Nederlandse Diplomatieke Missie in Spanje. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Santa Cruz de Tenerife. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Spanje. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Spanje.

Het Consulaat van Nederland in Santa Cruz de Tenerife
Netherlands Honorary Consulate in Santa Cruz de Tenerife, Spain - Av. del Palm Mar, 91 - Urb. Palm Mar - 38632 Arona - Santa Cruz de Tenerife

Telefoonnummer:

(+34) 913537500

Faxnummer:

(+34) 913537575

Email:

nlconsulaatcanarias@gmail.com (NO consular matters)

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Stanley Weytjens - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment (NO consular matters)

Het Consulaat van Nederland in Santa Cruz de Tenerife is een bilaterale missie in Spanje en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Spanje.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Santa Cruz de Tenerife staat onder leiding van Stanley Weytjens - Honorary Consul van Nederland in Spanje en is bereikbaar per telefoon (+34) 913537500 of email nlconsulaatcanarias@gmail.com (NO consular matters)

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+34) 913537500 of email nlconsulaatcanarias@gmail.com (NO consular matters)

Nederlandse Consulaten in Spanje

Ver verwijderd van het Consulaat in Santa Cruz de Tenerife? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Spanje. Als het Nederlandse consulaat in Santa Cruz de Tenerife ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Spanje op een rijtje gezet: Alicante, Barcelona, Bilbao, Ceuta, Gijon, Malaga, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla en Valencia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Spanje - Indien het consulaat in Santa Cruz de Tenerife of eventuele andere consulaten van Nederland in Spanje u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Spanje Ambassade van Nederland in Madrid

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Santa Cruz de Tenerife - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Santa Cruz de Tenerife of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Spanje en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Spanje of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links