Nederland

Consulaat van Nederland in Bilbao

Spanje

Nederlandse Diplomatieke Missie in Spanje. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Bilbao. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Spanje. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Spanje.

Het Consulaat van Nederland in Bilbao
Honorary Consulate of the Netherlands in Bilbao, Spain - Calle Las Mercedes, 8 - Dpto. D - 48930 Getxo - Vizcaya - Spain

Telefoonnummer:

(+34) 94-435 4552 (NO consular matters)

Faxnummer:

(+34) 94-435 4539 (NO consular matters)

Email:

consupbbilbao@hormensa.com (NO consular matters)

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Antonio Bereincua-del Castillo - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment (NO consular matters)

Het Consulaat van Nederland in Bilbao is een bilaterale missie in Spanje en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Spanje.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Bilbao staat onder leiding van Antonio Bereincua-del Castillo - Honorary Consul van Nederland in Spanje en is bereikbaar per telefoon (+34) 94-435 4552 (NO consular matters) of email consupbbilbao@hormensa.com (NO consular matters)

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+34) 94-435 4552 (NO consular matters) of email consupbbilbao@hormensa.com (NO consular matters)

Nederlandse Consulaten in Spanje

Ver verwijderd van het Consulaat in Bilbao? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Spanje. Als het Nederlandse consulaat in Bilbao ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Spanje op een rijtje gezet: Alicante, Barcelona, Bilbao, Ceuta, Gijon, Malaga, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla en Valencia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Spanje - Indien het consulaat in Bilbao of eventuele andere consulaten van Nederland in Spanje u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Spanje Ambassade van Nederland in Madrid

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Bilbao - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bilbao of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Spanje en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Spanje of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links