Nederland

Consulaat van Nederland in Gijon

Spanje

Nederlandse Diplomatieke Missie in Spanje. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Gijon. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Spanje. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Spanje.

Het Consulaat van Nederland in Gijon
Netherlands Honorary Consulate in Gijon, Spain - Cabrales 20 - 33200 Gijen - Spain

Telefoonnummer:

(+34) 985-341 132 (NO consular matters)

Faxnummer:

(+34) 985-359 849 (NO consular matters)

Email:

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Mr Juan Alvargonzelez Figaredo - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment (NO consular matters)

Het Consulaat van Nederland in Gijon is een bilaterale missie in Spanje en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Spanje.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Gijon staat onder leiding van Mr Juan Alvargonzelez Figaredo - Honorary Consul van Nederland in Spanje en is bereikbaar per telefoon (+34) 985-341 132 (NO consular matters) of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+34) 985-341 132 (NO consular matters) of email

Nederlandse Consulaten in Spanje

Ver verwijderd van het Consulaat in Gijon? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Spanje. Als het Nederlandse consulaat in Gijon ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Spanje op een rijtje gezet: Alicante, Barcelona, Bilbao, Ceuta, Gijon, Malaga, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla en Valencia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Spanje - Indien het consulaat in Gijon of eventuele andere consulaten van Nederland in Spanje u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Spanje Ambassade van Nederland in Madrid

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Gijon - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gijon of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Spanje en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Spanje of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links