Nederland

Consulaat van Nederland in Venice

Italië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Italië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Venice. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Italië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Italië.

Het Consulaat van Nederland in Venice
Netherlands Honorary Consulate in Venice, Italy - San Marco 2888 - 30124 Venezia - Italy

Telefoonnummer:

(+39) 041-528 3416

Faxnummer:

(+39) 041-244 3231

Email:

cons.paesibassi.ve@libero.it

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/italy/

Consul:

Umberto Marcello del Majno - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Venice is een bilaterale missie in Italië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Italië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Venice staat onder leiding van Umberto Marcello del Majno - Honorary Consul van Nederland in Italië en is bereikbaar per telefoon (+39) 041-528 3416 of email cons.paesibassi.ve@libero.it

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+39) 041-528 3416 of email cons.paesibassi.ve@libero.it

Nederlandse Consulaten in Italië

Ver verwijderd van het Consulaat in Venice? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Italië. Als het Nederlandse consulaat in Venice ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Italië op een rijtje gezet: Ancona, Bari, Bologna, Florence, Genoa, Livorno, Milaan, Napels, Palermo, Turin, Venice en Verona

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Italië - Indien het consulaat in Venice of eventuele andere consulaten van Nederland in Italië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Italië Ambassade van Nederland in Rome

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Venice - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Venice of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Italië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Italië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links