Nederland

Consulaat van Nederland in Livorno

Italië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Italië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Livorno. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Italië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Italië.

Het Consulaat van Nederland in Livorno
Netherlands Honorary Consulate in Livorno, Italy - Via Borra 35 - 57123 Livorno (LI) - Italy

Telefoonnummer:

(+39) 0586 883232

Faxnummer:

(+39) 0586 893134

Email:

segreteria@conspblivorno.it

Website:

netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/italy

Consul:

Silvia Traverso - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Livorno is een bilaterale missie in Italië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Italië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Livorno staat onder leiding van Silvia Traverso - Honorary Consul van Nederland in Italië en is bereikbaar per telefoon (+39) 0586 883232 of email segreteria@conspblivorno.it

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+39) 0586 883232 of email segreteria@conspblivorno.it

Nederlandse Consulaten in Italië

Ver verwijderd van het Consulaat in Livorno? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Italië. Als het Nederlandse consulaat in Livorno ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Italië op een rijtje gezet: Ancona, Bari, Bologna, Catania, Florence, Genoa, Livorno, Milaan, Napels, Olbia, Palermo, Trieste, Turin, Venice en Verona

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Italië - Indien het consulaat in Livorno of eventuele andere consulaten van Nederland in Italië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Italië Ambassade van Nederland in Rome

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Livorno - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Livorno of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Italië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Italië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links