Nederland

Consulaat van Nederland in New Orleans

de Verenigde Staten

Nederlandse Diplomatieke Missie in de Verenigde Staten. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in New Orleans. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in de Verenigde Staten. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in de Verenigde Staten.

Het Consulaat van Nederland in New Orleans
Netherlands Honorary Consulate in New Orleans, the United States - McGlinchey Stafford PLLC - 601 Poydras Street, 12th Floor - New Orleans, LA - United States

Telefoonnummer:

(+1) 504-596-2838

Faxnummer:

(+1) 504-910-9614

Email:

neworleans@nlconsualte.com

Website:

www.netherlandsworldwide.nl/countries/united-states/

Consul:

Mrs C. J. J. Willems - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Nederland in New Orleans is een bilaterale missie in de Verenigde Staten en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in de Verenigde Staten.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in New Orleans staat onder leiding van Mrs C. J. J. Willems - Honorary Consul van Nederland in de Verenigde Staten en is bereikbaar per telefoon (+1) 504-596-2838 of email neworleans@nlconsualte.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1) 504-596-2838 of email neworleans@nlconsualte.com

Nederlandse Consulaten in de Verenigde Staten

Ver verwijderd van het Consulaat in New Orleans? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in de Verenigde Staten. Als het Nederlandse consulaat in New Orleans ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in de Verenigde Staten op een rijtje gezet: Atlanta, Boston, Chicago, Cincinnati, Cleveland, Dallas, Denver, Detroit, Grand Rapids, Honolulu, Houston, Jacksonville, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Orleans, New York, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Raleigh, Salt Lake City, San Diego, San Francisco, Seattle en St Louis

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in de Verenigde Staten - Indien het consulaat in New Orleans of eventuele andere consulaten van Nederland in de Verenigde Staten u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in de Verenigde Staten Ambassade van Nederland in Washington

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in New Orleans - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in New Orleans of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor de Verenigde Staten en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor de Verenigde Staten of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links