Nederland

Consulaat van Nederland in Durban

Zuid Afrika

Nederlandse Diplomatieke Missie in Zuid Afrika. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Durban. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Zuid Afrika. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Zuid Afrika.

Het Consulaat van Nederland in Durban
Netherlands Honorary Consulate in Durban, South Africa - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+27) 124254500 (Embassy in Pretoria)

Faxnummer:

Email:

pre@minbuza.nl

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/south-africa/

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Nederland in Durban is een bilaterale missie in Zuid Afrika en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Zuid Afrika.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Durban staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Nederland in Zuid Afrika en is bereikbaar per telefoon (+27) 124254500 (Embassy in Pretoria) of email pre@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+27) 124254500 (Embassy in Pretoria) of email pre@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Zuid Afrika

Ver verwijderd van het Consulaat in Durban? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Zuid Afrika. Als het Nederlandse consulaat in Durban ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Zuid Afrika op een rijtje gezet: Kaapstad en Durban

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Zuid Afrika - Indien het consulaat in Durban of eventuele andere consulaten van Nederland in Zuid Afrika u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Zuid Afrika Ambassade van Nederland in Pretoria

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Durban - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Durban of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Zuid Afrika en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zuid Afrika of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links