Nederland

Consulaat van Nederland in Veracruz

Mexico

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mexico. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Veracruz. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mexico. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Mexico.

Het Consulaat van Nederland in Veracruz
Netherlands Honorary Consulate in Veracruz, Mexico - Boulevard Avila Camacho No. 3077 (entre Bolivar y Valencia) - Col. Zaragoza - 91910 Veracruz, Ver. - Mexico

Telefoonnummer:

(+52) 229-937.3000

Faxnummer:

Email:

ramon.gomez@gruver.com.mx

Website:

Consul:

Ramon Gomez Barquin - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Veracruz is een bilaterale missie in Mexico en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mexico.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Veracruz staat onder leiding van Ramon Gomez Barquin - Honorary Consul van Nederland in Mexico en is bereikbaar per telefoon (+52) 229-937.3000 of email ramon.gomez@gruver.com.mx

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+52) 229-937.3000 of email ramon.gomez@gruver.com.mx

Nederlandse Consulaten in Mexico

Ver verwijderd van het Consulaat in Veracruz? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Mexico. Als het Nederlandse consulaat in Veracruz ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Mexico op een rijtje gezet: Campeche, Cancun, Guadalajara, Merida, Monterrey, Tampico en Veracruz

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Mexico - Indien het consulaat in Veracruz of eventuele andere consulaten van Nederland in Mexico u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Mexico Ambassade van Nederland in Mexico Stad

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Veracruz - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Veracruz of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Mexico en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mexico of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links