Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Mexico Stad

Mexico Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mexico. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mexico. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Mexico.

De Nederlandse Ambassade in Mexico
Netherlands Embassy in Mexico City, Mexico Av. Vasco de Quiroga 3000 -7. Piso Edificio Calakmul Colonia Santa Fe Apartado Postal 10-656 11000 Mexico D.F. Mexico

Telefoonnummer:

(+52) 55-5258 9921

Faxnummer:

(+52) 55-5258 8138

Email:

mex-info@minbuza.nl

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Ambassadeur:

Laetitia van den Assum

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Mexico Stad is een bilaterale missie in Mexico en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mexico.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Mexico Stad staat onder leiding van Laetitia van den Assum - Ambassadeur van Nederland in Mexico en is bereikbaar per telefoon (+52) 55-5258 9921 of email mex-info@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Mexico Stad vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Mexico

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Mexico om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Mexico op een rijtje gezet: Campeche, Cancun, Guadalajara, Merida, Monterrey, Tampico en Veracruz

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Mexico Stad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Mexico en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mexico of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Mexico Stad verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Mexico die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Mexico wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Mexico Stad via telefoon (+52) 55-5258 9921 of per email mex-info@minbuza.nlNuttige Links