Nederland

Consulaat van Nederland in Tampico

Mexico

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mexico. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Tampico. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mexico. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Mexico.

Het Consulaat van Nederland in Tampico
Netherlands Honorary Consulate in Tampico, Mexico - Venustiano Carranza No. 111 - Col. Los Pinos - Tampico - Mexico

Telefoonnummer:

(+52) (833)2646900 al 05

Faxnummer:

Email:

nromero@ultramar.com.mx

Website:

Consul:

Nelson Sinhue Romero Flores - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Tampico is een bilaterale missie in Mexico en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mexico.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Tampico staat onder leiding van Nelson Sinhue Romero Flores - Honorary Consul van Nederland in Mexico en is bereikbaar per telefoon (+52) (833)2646900 al 05 of email nromero@ultramar.com.mx

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+52) (833)2646900 al 05 of email nromero@ultramar.com.mx

Nederlandse Consulaten in Mexico

Ver verwijderd van het Consulaat in Tampico? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Mexico. Als het Nederlandse consulaat in Tampico ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Mexico op een rijtje gezet: Campeche, Cancun, Guadalajara, Merida, Monterrey, Tampico en Veracruz

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Mexico - Indien het consulaat in Tampico of eventuele andere consulaten van Nederland in Mexico u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Mexico Ambassade van Nederland in Mexico Stad

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Tampico - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tampico of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Mexico en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mexico of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links