Nederland

Consulaat van Nederland in Marseille

Frankrijk

Nederlandse Diplomatieke Missie in Frankrijk. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Marseille. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Frankrijk. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Frankrijk.

Het Consulaat van Nederland in Marseille
Netherlands Honorary Consulate in Marseille, France - 146 rue Paradis - 13006 Marseille - France

Telefoonnummer:

+33 4 91 25 66 64

Faxnummer:

+33 4 91 25 66 64

Email:

consulat.paysbas.marseille@wanadoo.fr

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Alain Genot - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Marseille is een bilaterale missie in Frankrijk en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Frankrijk.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Marseille staat onder leiding van Alain Genot - Honorary Consul van Nederland in Frankrijk en is bereikbaar per telefoon +33 4 91 25 66 64 of email consulat.paysbas.marseille@wanadoo.fr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +33 4 91 25 66 64 of email consulat.paysbas.marseille@wanadoo.fr

Nederlandse Consulaten in Frankrijk

Ver verwijderd van het Consulaat in Marseille? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Frankrijk. Als het Nederlandse consulaat in Marseille ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Frankrijk op een rijtje gezet: Ajaccio, Bordeaux, Brest, Calais, Le Havre, Lille, Lyon, Marseille, Montpellier, Nice, Perpignan, Straatsburg en Toulouse

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Frankrijk - Indien het consulaat in Marseille of eventuele andere consulaten van Nederland in Frankrijk u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Frankrijk Ambassade van Nederland in Parijs

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Marseille - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Marseille of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Frankrijk en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Frankrijk of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links