Nederland

Consulaat van Nederland in Salvador

Brazilië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Brazilië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Salvador. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Brazilië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Brazilië.

Het Consulaat van Nederland in Salvador
Netherlands Honorary Consulate in Salvador, Brazil - Rua da Alfazema 761, Loja 45 - 41820-710, Salvador - Bahia - Brazil

Telefoonnummer:

(+55) 71 3495 2882

Faxnummer:

Email:

salvador@nlconsulate.com

Website:

Consul:

Egbert Hein Bloemsma - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment: Monday-Friday: 09.00-11.00

Het Consulaat van Nederland in Salvador is een bilaterale missie in Brazilië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Brazilië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Salvador staat onder leiding van Egbert Hein Bloemsma - Honorary Consul van Nederland in Brazilië en is bereikbaar per telefoon (+55) 71 3495 2882 of email salvador@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+55) 71 3495 2882 of email salvador@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Brazilië

Ver verwijderd van het Consulaat in Salvador? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Brazilië. Als het Nederlandse consulaat in Salvador ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Brazilië op een rijtje gezet: Belem, Belo Horizonte, Curitiba, Fortaleza, Manaus, Natal, Porto Alegre, Recife, Rio De Janeiro, Salvador, Santos, Sao Paulo, Vila Velha en Vitoria

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Brazilië - Indien het consulaat in Salvador of eventuele andere consulaten van Nederland in Brazilië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Brazilië Ambassade van Nederland in Brasilia

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Salvador - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Salvador of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Brazilië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Brazilië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links