Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Brasilia

Brazilië Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Brazilië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Brasilia. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Brazilië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Brazilië.

De Nederlandse Ambassade in Brazilië
Netherlands Embassy in Brasilia, Brazil Ses - Q 801, Lote 05 Caixa Postal 07/0098 CEP 70359-970 Brasilia o DF Brazil

Telefoonnummer:

(+55) 61-3961 3200

Faxnummer:

(+55) 61-3961 3234

Email:

bra@minbuza.nl

Website:

www.netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/brazil

Ambassadeur:

Mr K. P. Rade

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Brasilia is een bilaterale missie in Brazilië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Brazilië.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Brasilia staat onder leiding van Mr K. P. Rade - Ambassadeur van Nederland in Brazilië en is bereikbaar per telefoon (+55) 61-3961 3200 of email bra@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Nederland in Brasilia vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Brazilië

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Brasilia? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Brazilië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Brazilië op een rijtje gezet: Belem, Belo Horizonte, Curitiba, Fortaleza, Manaus, Natal, Porto Alegre, Recife, Rio De Janeiro, Salvador, Santos, Sao Paulo, Vila Velha en Vitoria

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Brasilia - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brasilia of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Brazilië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Brazilië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Brasilia verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Brazilië die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Brazilië wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Brasilia uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Brasilia via telefoon (+55) 61-3961 3200 of per email bra@minbuza.nlNuttige Links