Nederland

Consulaat van Nederland in Luik

België

Nederlandse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Luik. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in België.

Het Consulaat van Nederland in Luik
Netherlands Honorary Consulate General in Liege, Belgium - Parc Artisanal, 11 - 134670 - Belgny - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 04-2255066 & (+32) 0495-299446

Faxnummer:

Email:

bpi@logisticsinwallonia.be

Website:

Consul:

Bernard Piette - Honorary Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Luik staat onder leiding van Bernard Piette - Honorary Consul General van Nederland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 04-2255066 & (+32) 0495-299446 of email bpi@logisticsinwallonia.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 04-2255066 & (+32) 0495-299446 of email bpi@logisticsinwallonia.be

Nederlandse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in België. Als het Nederlandse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Gent, Luik en Namur

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Nederland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in België Ambassade van Nederland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor België en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links