Estland

Consulaat van Estland in Rotterdam

Nederland

Estlandse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Estland in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Estlandse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Estlandse ambassade en elk ander consulaat van Estland in Nederland.

Het Consulaat van Estland in Rotterdam
Estonian Consulate General in Rotterdam, Netherlands - Downstream B.V - Hoefsmidstraat 41 - PO Box 551 - 3190 AM - Rotterdam-Hoogvliet - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (10) 231 06 39

Faxnummer:

(+31) (10) 231 06 41

Email:

jan.brouwer@downstream.nl

Website:

Consul:

Mr. Jan Brouwer - Consul General

Openingstijden:

Monday-Friday: 09:00 - 12:00 & 14:00 - 17:00

Het Consulaat van Estland in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Estlandse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Estlandse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr. Jan Brouwer - Consul General van Estland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (10) 231 06 39 of email jan.brouwer@downstream.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Estland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (10) 231 06 39 of email jan.brouwer@downstream.nl

Estlandse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Estland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Estlandse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Estland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Estlandse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Rotterdam en Zwolle

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Estland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Estland in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Estland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Estland in Nederland Ambassade van Estland in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Estlandse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Estlandse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Estland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Estland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Estland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Estland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links