Estland Flag

De Estlandse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Estlandse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Estlandse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Estlandse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Estland in Nederland.

De Estlandse Ambassade in Nederland
Estonian Embassy in The Hague, the Netherlands Zeestraat 92, 2518 AD The Hague Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 302 90 50

Faxnummer:

(+31) 70 302 90 51

Email:

embassy.haag@mfa.ee

Website:

www.estemb.nl

Ambassadeur:

Mrs Gita Kalmet

Openingstijden:

08.30-17.00

De Ambassade van Estland in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Estlandse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Estlandse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mrs Gita Kalmet - Ambassadeur van Estland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 302 90 50 of email embassy.haag@mfa.ee

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Estlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Estland in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Estlandse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Estlandse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Estlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Estlandse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Estland in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Rotterdam en Zwolle

Zoek een hotel in de buurt van de Estlandse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Estlandse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Estland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Estland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Estland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Estland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Estland in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Estland te bezoeken evenals aan Estlandse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Estlandse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Estlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Estlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Estlandse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 302 90 50 of per email embassy.haag@mfa.eeNuttige Links