Roemenië

Consulaat van Roemenië in Eindhoven

Nederland

Roemeense Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Roemenië in Eindhoven. Het consulaat is niet de enige Roemeense diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Roemeense ambassade en elk ander consulaat van Roemenië in Nederland.

Het Consulaat van Roemenië in Eindhoven
Romanian Consulate in Eindhoven, Netherlands - Jacob van Ruysdaellaan 13 - 5056 CD Berkel-Enschot - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 6 2228 0292

Faxnummer:

Email:

b.jager@consulate-romania.nl

Website:

www.consulate-romania.nl

Consul:

Mr Ben Jager - Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Roemenië in Eindhoven is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Roemeense belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Roemeense Consulaat in Eindhoven staat onder leiding van Mr Ben Jager - Consul van Roemenië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 6 2228 0292 of email b.jager@consulate-romania.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Roemenië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 6 2228 0292 of email b.jager@consulate-romania.nl

Roemeense Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Eindhoven? - Het kan zijn dat Roemenië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Roemeense consulaat in Eindhoven ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Roemenië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Roemeense consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Eindhoven, Rotterdam, Sneek en Venlo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Roemenië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Roemenië in Nederland - Indien het consulaat in Eindhoven of eventuele andere consulaten van Roemenië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Roemenië in Nederland Ambassade van Roemenië in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Roemeense Consulaat in Eindhoven - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Eindhoven of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Roemeense consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Roemenië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Roemenië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Roemenië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Roemenië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links