Nederland

Consulaat van Nederland in Atyrau

Kazachstan

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kazachstan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Atyrau. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kazachstan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Kazachstan.

Het Consulaat van Nederland in Atyrau
Netherlands Consulate in Atyrau, Kazakhstan 8, Smagulov Street, Riverside, # 707 060002 Atyrau Kazakhstan

Telefoonnummer:

(+7) 7122 92 73 33

Faxnummer:

(+7) 7122 92 88 17

Email:

hans.bakker@ncpoc.kz

Website:

Consul:

Mr Hans Bakker - Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Atyrau is een bilaterale missie in Kazachstan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kazachstan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Atyrau staat onder leiding van Mr Hans Bakker - Consul van Nederland in Kazachstan en is bereikbaar per telefoon (+7) 7122 92 73 33 of email hans.bakker@ncpoc.kz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+7) 7122 92 73 33 of email hans.bakker@ncpoc.kz

Nederlandse Consulaten in Kazachstan

Ver verwijderd van het Consulaat in Atyrau? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Kazachstan. Als het Nederlandse consulaat in Atyrau ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Kazachstan op een rijtje gezet: Almaty en Atyrau

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Kazachstan - Indien het consulaat in Atyrau of eventuele andere consulaten van Nederland in Kazachstan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kazachstan Ambassade van Nederland in Astana

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Atyrau - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Atyrau of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Kazachstan en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kazachstan of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links