Polen

Consulaat van Polen in Utrecht

Nederland

Poolse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Polen in Utrecht. Het consulaat is niet de enige Poolse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Poolse ambassade en elk ander consulaat van Polen in Nederland.

Het Consulaat van Polen in Utrecht
Polish Honorary Consulate in Utrecht, Netherlands - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+31) 70 79 90 100 (Embassy in the Hague)

Faxnummer:

Email:

haga.konsulat@msz.gov.pl

Website:

www.gov.pl/web/netherlands

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Polen in Utrecht is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Poolse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Poolse Consulaat in Utrecht staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Polen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 79 90 100 (Embassy in the Hague) of email haga.konsulat@msz.gov.pl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Polen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 70 79 90 100 (Embassy in the Hague) of email haga.konsulat@msz.gov.pl

Poolse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Utrecht? - Het kan zijn dat Polen meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Poolse consulaat in Utrecht ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Polen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Poolse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag en Utrecht

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Polen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Polen in Nederland - Indien het consulaat in Utrecht of eventuele andere consulaten van Polen in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Polen in Nederland Ambassade van Polen in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Poolse Consulaat in Utrecht - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Utrecht of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Poolse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Polen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Polen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Polen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Polen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links