Polen

Consulaat van Polen in Apeldoorn

Nederland

Poolse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Polen in Apeldoorn. Het consulaat is niet de enige Poolse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Poolse ambassade en elk ander consulaat van Polen in Nederland.

Het Consulaat van Polen in Apeldoorn
Polish Honorary Consulate in Apeldoorn, Netherlands - Dorpsstraat 67 - 6661 EH Elst - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 26 3799984

Faxnummer:

Email:

HCPolen@baltussen.onl

Website:

Consul:

Arno Baltussen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Polen in Apeldoorn is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Poolse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Poolse Consulaat in Apeldoorn staat onder leiding van Arno Baltussen - Honorary Consul van Polen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 26 3799984 of email HCPolen@baltussen.onl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Polen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 26 3799984 of email HCPolen@baltussen.onl

Poolse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Apeldoorn? - Het kan zijn dat Polen meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Poolse consulaat in Apeldoorn ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Polen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Poolse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag en Utrecht

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Polen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Polen in Nederland - Indien het consulaat in Apeldoorn of eventuele andere consulaten van Polen in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Polen in Nederland Ambassade van Polen in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Poolse Consulaat in Apeldoorn - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Apeldoorn of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Poolse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Polen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Polen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Polen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Polen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links