Polen Flag

De Poolse Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Poolse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Poolse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Poolse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Polen in Nederland.

De Poolse Ambassade in Nederland
Polish Embassy in The Hague, the Netherlands Alexanderstraat 25 2514 JM The Hague Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70-799 0100

Faxnummer:

(+31) 70-799 0137

Email:

ambhaga@polamb.nl

Website:

www.haga.polemb.net

Ambassadeur:

Mr Janusz Jozef Stanczyk

Openingstijden:

De Ambassade van Polen in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Poolse belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Poolse Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Janusz Jozef Stanczyk - Ambassadeur van Polen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70-799 0100 of email ambhaga@polamb.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Poolse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Polen in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Poolse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Poolse Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Poolse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Poolse consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Polen in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag en Utrecht

Zoek een hotel in de buurt van de Poolse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Poolse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Polen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Polen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Polen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Polen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Polen in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Polen te bezoeken evenals aan Poolse burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Poolse Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Poolse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Poolse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Poolse Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70-799 0100 of per email ambhaga@polamb.nlNuttige Links