Nederland

Consulaat van Nederland in Christchurch

Nieuw Zeeland

Nederlandse Diplomatieke Missie in Nieuw Zeeland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Christchurch. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Nieuw Zeeland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Nieuw Zeeland.

Het Consulaat van Nederland in Christchurch
Netherlands Honorary Consulate in Christchurch, New Zealand - Christchurch - New Zealand

Telefoonnummer:

(+64) 44716390 (Emergency only)

Faxnummer:

Email:

Contact form: netherlandsworldwide.nl/contact/contact-form

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Mr Gerald van Looij - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Christchurch is een bilaterale missie in Nieuw Zeeland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Nieuw Zeeland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Christchurch staat onder leiding van Mr Gerald van Looij - Honorary Consul van Nederland in Nieuw Zeeland en is bereikbaar per telefoon (+64) 44716390 (Emergency only) of email Contact form: netherlandsworldwide.nl/contact/contact-form

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+64) 44716390 (Emergency only) of email Contact form: netherlandsworldwide.nl/contact/contact-form

Nederlandse Consulaten in Nieuw Zeeland

Ver verwijderd van het Consulaat in Christchurch? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Nieuw Zeeland. Als het Nederlandse consulaat in Christchurch ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Nieuw Zeeland op een rijtje gezet: Auckland en Christchurch

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Nieuw Zeeland - Indien het consulaat in Christchurch of eventuele andere consulaten van Nederland in Nieuw Zeeland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Nieuw Zeeland Ambassade van Nederland in Wellington

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Christchurch - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Christchurch of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Nieuw Zeeland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nieuw Zeeland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links