Dominicaanse Republiek

Consulaat van Dominicaanse Republiek in Amsterdam

Nederland

Dominicaanse Republiek Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Dominicaanse Republiek in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Dominicaanse Republiek diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Dominicaanse Republiek ambassade en elk ander consulaat van Dominicaanse Republiek in Nederland.

Het Consulaat van Dominicaanse Republiek in Amsterdam
Dominican (Republic) Consulate General in Amsterdam, the Netherlands - Parelvisserslaan 1, 2nd floor - 1183 RH - Amstelveen - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 20 647 1062

Faxnummer:

(+31) 20 640 8300

Email:

consudomamsterdam@gmail.com

Website:

www.consuladordholanda.com

Consul:

Maria Brazoban - Consul General

Openingstijden:

Monday to Friday 09:00 - 16:00

Het Consulaat van Dominicaanse Republiek in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Dominicaanse Republiek belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Dominicaanse Republiek Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Maria Brazoban - Consul General van Dominicaanse Republiek in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 20 647 1062 of email consudomamsterdam@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Dominicaanse Republiek dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 20 647 1062 of email consudomamsterdam@gmail.com

Dominicaanse Republiek Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Dominicaanse Republiek meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Dominicaanse Republiek consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Dominicaanse Republiek om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Dominicaanse Republiek consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Dominicaanse Republiek niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Dominicaanse Republiek in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Dominicaanse Republiek in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Dominicaanse Republiek in Nederland Ambassade van Dominicaanse Republiek in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Dominicaanse Republiek Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Dominicaanse Republiek consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Dominicaanse Republiek - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Dominicaanse Republiek. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Dominicaanse Republiek.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Dominicaanse Republiek kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links