Dominicaanse Republiek Flag

De Dominicaanse Republiek Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Dominicaanse Republiek Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Dominicaanse Republiek diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Dominicaanse Republiek in Nederland.

De Dominicaanse Republiek Ambassade in Nederland
Dominican (Republic) Embassy in The Hague, the Netherlands Raamweg 21-22 2596 HL S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 331 75 53

Faxnummer:

(+31) (70) 404 98 90

Email:

embajada@embajadadominicana.nl

Website:

www.embajadadominicana.nl

Ambassadeur:

Mr Luis Eladio Arias Nunez

Openingstijden:

De Ambassade van Dominicaanse Republiek in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Dominicaanse Republiek belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Dominicaanse Republiek Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Luis Eladio Arias Nunez - Ambassadeur van Dominicaanse Republiek in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 331 75 53 of email embajada@embajadadominicana.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Dominicaanse Republiek ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Dominicaanse Republiek in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Dominicaanse Republiek Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Dominicaanse Republiek Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Dominicaanse Republiek consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Dominicaanse Republiek in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Zoek een hotel in de buurt van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Dominicaanse Republiek ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Dominicaanse Republiek - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Dominicaanse Republiek. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Dominicaanse Republiek.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Dominicaanse Republiek kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Dominicaanse Republiek in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Dominicaanse Republiek te bezoeken evenals aan Dominicaanse Republiek burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Dominicaanse Republiek visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Dominicaanse Republiek nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Dominicaanse Republiek Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) (70) 331 75 53 of per email embajada@embajadadominicana.nlNuttige Links