Nederland

Consulaat van Nederland in Ho Chi Minh Stad

Vietnam

Nederlandse Diplomatieke Missie in Vietnam. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Ho Chi Minh Stad. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Vietnam. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Vietnam.

Het Consulaat van Nederland in Ho Chi Minh Stad
Netherlands Consulate General in Ho Chi Minh City, Vietnam - Saigon Tower - Suite 901 - 29 Le Duan Boulevard - District 1 - Ho Chi Minh City - Vietnam

Telefoonnummer:

(+84) 8-8235932

Faxnummer:

(+84) 8-8235934

Email:

hcm@minbuza.nl

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/vietnam

Consul:

Carel Richter - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Ho Chi Minh Stad is een bilaterale missie in Vietnam en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Vietnam.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Ho Chi Minh Stad staat onder leiding van Carel Richter - Consul General van Nederland in Vietnam en is bereikbaar per telefoon (+84) 8-8235932 of email hcm@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+84) 8-8235932 of email hcm@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Vietnam

Ver verwijderd van het Consulaat in Ho Chi Minh Stad? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Vietnam. Als het Nederlandse consulaat in Ho Chi Minh Stad ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Vietnam op een rijtje gezet: Ho Chi Minh Stad

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Vietnam - Indien het consulaat in Ho Chi Minh Stad of eventuele andere consulaten van Nederland in Vietnam u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Vietnam Ambassade van Nederland in Hanoi

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Ho Chi Minh Stad - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Ho Chi Minh Stad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Vietnam en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Vietnam of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links