Nederland

Consulaat van Nederland in Porlamar

Venezuela

Nederlandse Diplomatieke Missie in Venezuela. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Porlamar. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Venezuela. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Venezuela.

Het Consulaat van Nederland in Porlamar
Netherlands Honorary Consulate in Porlamar, Venezuela - Av. Romulo Betancourt Centro Empresarial El Viejo Aeropuerto Piso 1, Local 7A - Porlamar Isla de Margarita - Estado Nueva Esparta - Venezuela

Telefoonnummer:

(+58) 295-2641658 & (+58) 414-3954336

Faxnummer:

(+58) 295-2639382

Email:

porlamar@nlconsulate.com

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Thursday: 9:00-13:00

Het Consulaat van Nederland in Porlamar is een bilaterale missie in Venezuela en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Venezuela.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Porlamar staat onder leiding van Honorary Consul van Nederland in Venezuela en is bereikbaar per telefoon (+58) 295-2641658 & (+58) 414-3954336 of email porlamar@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+58) 295-2641658 & (+58) 414-3954336 of email porlamar@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Venezuela

Ver verwijderd van het Consulaat in Porlamar? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Venezuela. Als het Nederlandse consulaat in Porlamar ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Venezuela op een rijtje gezet: Los Taques, Maracaibo, Porlamar en Punto Fijo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Venezuela - Indien het consulaat in Porlamar of eventuele andere consulaten van Nederland in Venezuela u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Venezuela Ambassade van Nederland in Caracas

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Porlamar - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Porlamar of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Venezuela en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Venezuela of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links