Nederland

Consulaat van Nederland in Antalya

Turkije

Nederlandse Diplomatieke Missie in Turkije. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Antalya. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Turkije. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Turkije.

Het Consulaat van Nederland in Antalya
Netherlands Honorary Consulate in Antalya, Turkey - Aspendos Bulvari nr. 37 - Antalya - Turkey

Telefoonnummer:

(+90) 242 321 13 47

Faxnummer:

(+90) 242 321 46 87

Email:

Website:

nederlandwereldwijd.nl/landen/turkije/

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Antalya is een bilaterale missie in Turkije en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Turkije.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Antalya staat onder leiding van Honorary Consul van Nederland in Turkije en is bereikbaar per telefoon (+90) 242 321 13 47 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+90) 242 321 13 47 of email

Nederlandse Consulaten in Turkije

Ver verwijderd van het Consulaat in Antalya? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Turkije. Als het Nederlandse consulaat in Antalya ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Turkije op een rijtje gezet: Antalya, Gaziantep, Iskenderun, Istanbul, Izmir en Marmaris

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Turkije - Indien het consulaat in Antalya of eventuele andere consulaten van Nederland in Turkije u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Turkije Ambassade van Nederland in Ankara

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Antalya - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antalya of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Turkije en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Turkije of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links