Nederland

Consulaat van Nederland in Arusha

Tanzania

Nederlandse Diplomatieke Missie in Tanzania. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Arusha. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Tanzania. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Tanzania.

Het Consulaat van Nederland in Arusha
Netherlands Honorary Consulate in Arusha, Tanzania - Arusha International Conference Center (AICC) - 5th floor - P.O. Box 12000 - Arusha - Tanzania

Telefoonnummer:

(+255) (0)272050065

Faxnummer:

(+255) (0)272050066

Email:

nlconsaru@habari.co.tz

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

Monday & Thursday: 9.00-13.00

Het Consulaat van Nederland in Arusha is een bilaterale missie in Tanzania en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Tanzania.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Arusha staat onder leiding van Honorary Consul van Nederland in Tanzania en is bereikbaar per telefoon (+255) (0)272050065 of email nlconsaru@habari.co.tz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+255) (0)272050065 of email nlconsaru@habari.co.tz

Nederlandse Consulaten in Tanzania

Ver verwijderd van het Consulaat in Arusha? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Tanzania. Als het Nederlandse consulaat in Arusha ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Tanzania op een rijtje gezet: Arusha

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Tanzania - Indien het consulaat in Arusha of eventuele andere consulaten van Nederland in Tanzania u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Tanzania Ambassade van Nederland in Dar es Salaam

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Arusha - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Arusha of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Tanzania en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Tanzania of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links