Nederland

Consulaat van Nederland in Latakia

Syrië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Syrië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Latakia. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Syrië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Syrië.

Het Consulaat van Nederland in Latakia
Netherlands Honorary Consulate in Latakia, Syria -CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED-

Telefoonnummer:

Contact the embassy in Damascus

Faxnummer:

_

Email:

_

Website:

netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/syria

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

-CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED-

Het Consulaat van Nederland in Latakia is een bilaterale missie in Syrië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Syrië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Latakia staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Nederland in Syrië en is bereikbaar per telefoon Contact the embassy in Damascus of email _

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon Contact the embassy in Damascus of email _

Nederlandse Consulaten in Syrië

Ver verwijderd van het Consulaat in Latakia? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Syrië. Als het Nederlandse consulaat in Latakia ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Syrië op een rijtje gezet: Aleppo en Latakia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Syrië - Indien het consulaat in Latakia of eventuele andere consulaten van Nederland in Syrië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Syrië Ambassade van Nederland in Damascus

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Latakia - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Latakia of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Syrië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Syrië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links