Nederland

Consulaat van Nederland in Funchal

Portugal

Nederlandse Diplomatieke Missie in Portugal. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Funchal. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Portugal. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Portugal.

Het Consulaat van Nederland in Funchal
Netherlands Honorary Consulate in Funchal, Portugal - Complexo V. Porto mare - R. Leichlingen, 5-2e - 9000-003 Funchal - Madeira - Portugal

Telefoonnummer:

(+351) 291 703 803

Faxnummer:

(+351) 291 762 255

Email:

nlgovfunchal@netmadeira.com

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Mr Antonio J. Mammerickx da Trindade - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-12.00

Het Consulaat van Nederland in Funchal is een bilaterale missie in Portugal en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Portugal.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Funchal staat onder leiding van Mr Antonio J. Mammerickx da Trindade - Honorary Consul van Nederland in Portugal en is bereikbaar per telefoon (+351) 291 703 803 of email nlgovfunchal@netmadeira.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+351) 291 703 803 of email nlgovfunchal@netmadeira.com

Nederlandse Consulaten in Portugal

Ver verwijderd van het Consulaat in Funchal? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Portugal. Als het Nederlandse consulaat in Funchal ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Portugal op een rijtje gezet: Faro, Funchal en Ponta Delgada

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Portugal - Indien het consulaat in Funchal of eventuele andere consulaten van Nederland in Portugal u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Portugal Ambassade van Nederland in Lissabon

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Funchal - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Funchal of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Portugal en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Portugal of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links