Nederland

Consulaat van Nederland in Cebu City

de Filippijnen

Nederlandse Diplomatieke Missie in de Filippijnen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Cebu City. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in de Filippijnen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in de Filippijnen.

Het Consulaat van Nederland in Cebu City
Netherlands Honorary Consulate in Cebu City, Philippines - 2F, Centro Maximo II Building - Cor. D. Jakosalem Street - Cebu City - Philippines

Telefoonnummer:

(+63) 32 2546781 / 85

Faxnummer:

(+63) 32 2556529

Email:

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/philippines/

Consul:

Gordon Alan P. Joseph - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Cebu City is een bilaterale missie in de Filippijnen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in de Filippijnen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Cebu City staat onder leiding van Gordon Alan P. Joseph - Honorary Consul van Nederland in de Filippijnen en is bereikbaar per telefoon (+63) 32 2546781 / 85 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+63) 32 2546781 / 85 of email

Nederlandse Consulaten in de Filippijnen

Ver verwijderd van het Consulaat in Cebu City? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in de Filippijnen. Als het Nederlandse consulaat in Cebu City ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in de Filippijnen op een rijtje gezet: Cebu City en Davao City

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in de Filippijnen - Indien het consulaat in Cebu City of eventuele andere consulaten van Nederland in de Filippijnen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in de Filippijnen Ambassade van Nederland in Manila

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Cebu City - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Cebu City of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor de Filippijnen en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor de Filippijnen of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links