Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Manila

de Filippijnen Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in de Filippijnen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Manila. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in de Filippijnen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in de Filippijnen.

De Nederlandse Ambassade in de Filippijnen
Netherlands Embassy in Manila, the Philippines 26th Floor Equitable Bank Tower 8751 Paseo de Roxas Makati City Metro Manila Philippines

Telefoonnummer:

(+63) 2-786 66 66

Faxnummer:

(+63) 2-786 66 00

Email:

man@minbuza.nl

Website:

www.netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/philippines

Ambassadeur:

Mr Robert G. Brinks

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Manila is een bilaterale missie in de Filippijnen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in de Filippijnen.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Manila staat onder leiding van Mr Robert G. Brinks - Ambassadeur van Nederland in de Filippijnen en is bereikbaar per telefoon (+63) 2-786 66 66 of email man@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Manila vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in de Filippijnen

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Manila? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in de Filippijnen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in de Filippijnen op een rijtje gezet: Cebu City en Davao City

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Manila - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Manila of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor de Filippijnen en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor de Filippijnen of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Manila verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in de Filippijnen die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in de Filippijnen wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Manila uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Manila via telefoon (+63) 2-786 66 66 of per email man@minbuza.nlNuttige Links