Nederland

Consulaat van Nederland in Arequipa

Peru

Nederlandse Diplomatieke Missie in Peru. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Arequipa. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Peru. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Peru.

Het Consulaat van Nederland in Arequipa
Honorary Consulate of the Netherlands in Arequipa, Peru - Quinta los Sauces #3 - Urb. Challapampa Distrito Cerro Colorado - Arequipa - Peru

Telefoonnummer:

(+51) 054 273 167 & (+51) 940 702 979

Faxnummer:

Email:

arequipa@nlconsulate.com

Website:

Consul:

Mr. Jim Abugattas Simons - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Arequipa is een bilaterale missie in Peru en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Peru.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Arequipa staat onder leiding van Mr. Jim Abugattas Simons - Honorary Consul van Nederland in Peru en is bereikbaar per telefoon (+51) 054 273 167 & (+51) 940 702 979 of email arequipa@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+51) 054 273 167 & (+51) 940 702 979 of email arequipa@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Peru

Ver verwijderd van het Consulaat in Arequipa? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Peru. Als het Nederlandse consulaat in Arequipa ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Peru op een rijtje gezet: Arequipa en Cusco

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Peru - Indien het consulaat in Arequipa of eventuele andere consulaten van Nederland in Peru u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Peru Ambassade van Nederland in Lima

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Arequipa - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Arequipa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Peru en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Peru of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links