Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Lima

Peru Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Peru. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Lima. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Peru. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Peru.

De Nederlandse Ambassade in Peru
Netherlands Embassy in Lima, Peru - Torre Parque Mar - Av. Jose Larco 1301, 13th Floor - Miraflores - Lima - Peru

Telefoonnummer:

(+51) 1 213 9800

Faxnummer:

(+51) 1 213 9805

Email:

lim@minbuza.nl

Website:

www.paisesbajosytu.nl/su-pais-y-los-paises-bajos/peru

Ambassadeur:

Mr Wiebe de Boer

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Lima is een bilaterale missie in Peru en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Peru.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Lima staat onder leiding van Mr Wiebe de Boer - Ambassadeur van Nederland in Peru en is bereikbaar per telefoon (+51) 1 213 9800 of email lim@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Lima vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Peru

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Lima? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Peru om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Peru op een rijtje gezet: Arequipa en Cusco

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Lima - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Lima of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Peru en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Peru of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Lima verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Peru die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Peru wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Lima uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Lima via telefoon (+51) 1 213 9800 of per email lim@minbuza.nlNuttige Links