Nederland

Consulaat van Nederland in David

Panama

Nederlandse Diplomatieke Missie in Panama. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in David. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Panama. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Panama.

Het Consulaat van Nederland in David
Netherlands Honorary Consulate in David, Panama, - Edificio Tulipano - 2da oeste-F norte - David - Chiriqui - Panama

Telefoonnummer:

(+507) 280-6650 (Emergencies only)

Faxnummer:

Email:

david@nlconsulate.com

Website:

paisesbajosytu.nl/su-pais-y-los-paises-bajos/panama

Consul:

Marcel de Jong - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in David is een bilaterale missie in Panama en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Panama.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in David staat onder leiding van Marcel de Jong - Honorary Consul van Nederland in Panama en is bereikbaar per telefoon (+507) 280-6650 (Emergencies only) of email david@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+507) 280-6650 (Emergencies only) of email david@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Panama

Ver verwijderd van het Consulaat in David? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Panama. Als het Nederlandse consulaat in David ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Panama op een rijtje gezet: David

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Panama - Indien het consulaat in David of eventuele andere consulaten van Nederland in Panama u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Panama Ambassade van Nederland in Panama Stad

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in David - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in David of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Panama en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Panama of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links