Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Panama Stad

Panama Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Panama. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Panama Stad. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Panama. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Panama.

De Nederlandse Ambassade in Panama
Netherlands Embassy in Panama City, Panama - P.H. Oceania Business Plaza - Torre 1000, Piso 23, local 23-A - Calle Hanono Missri, Punta Pacifica - Panama City - Panama

Telefoonnummer:

(+507) 280 6650

Faxnummer:

Email:

pan@minbuza.nl

Website:

www.nederlandwereldwijd.nl/landen/panama

Ambassadeur:

Mr. Dirk Janssen

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Panama Stad is een bilaterale missie in Panama en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Panama.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Panama Stad staat onder leiding van Mr. Dirk Janssen - Ambassadeur van Nederland in Panama en is bereikbaar per telefoon (+507) 280 6650 of email pan@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Panama Stad vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Panama

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Panama Stad? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Panama om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Panama op een rijtje gezet: David

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Panama Stad - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Panama Stad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Panama en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Panama of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Panama Stad verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Panama die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Panama wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Panama Stad uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Panama Stad via telefoon (+507) 280 6650 of per email pan@minbuza.nlNuttige Links