Nederland

Consulaat van Nederland in Stavanger

Noorwegen

Nederlandse Diplomatieke Missie in Noorwegen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Stavanger. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Noorwegen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Noorwegen.

Het Consulaat van Nederland in Stavanger
Netherlands Honorary Consulate in Stavanger, Norway - Forusbeen 78 - 4033 Stavanger - Norway

Telefoonnummer:

(+47) 51 80 00 00

Faxnummer:

Email:

ragnvald.albretsen@seabrokers.no

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Ragnvald Albretsen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Stavanger is een bilaterale missie in Noorwegen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Noorwegen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Stavanger staat onder leiding van Ragnvald Albretsen - Honorary Consul van Nederland in Noorwegen en is bereikbaar per telefoon (+47) 51 80 00 00 of email ragnvald.albretsen@seabrokers.no

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+47) 51 80 00 00 of email ragnvald.albretsen@seabrokers.no

Nederlandse Consulaten in Noorwegen

Ver verwijderd van het Consulaat in Stavanger? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Noorwegen. Als het Nederlandse consulaat in Stavanger ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Noorwegen op een rijtje gezet: Bergen, Larvik, Stavanger, Tromso en Trondheim

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Noorwegen - Indien het consulaat in Stavanger of eventuele andere consulaten van Nederland in Noorwegen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Noorwegen Ambassade van Nederland in Oslo

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Stavanger - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Stavanger of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Noorwegen en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Noorwegen of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links