Nederland

Consulaat van Nederland in Nampula

Mozambique

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mozambique. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Nampula. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mozambique. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Mozambique.

Het Consulaat van Nederland in Nampula
Netherlands Honorary Consulate in Nampula, Mozambique -CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED-

Telefoonnummer:

(+258) 21 484 200 (Embassy in Maputo)

Faxnummer:

_

Email:

map@minbuza.nl

Website:

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

-CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED-

Het Consulaat van Nederland in Nampula is een bilaterale missie in Mozambique en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mozambique.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Nampula staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Nederland in Mozambique en is bereikbaar per telefoon (+258) 21 484 200 (Embassy in Maputo) of email map@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+258) 21 484 200 (Embassy in Maputo) of email map@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Mozambique

Ver verwijderd van het Consulaat in Nampula? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Mozambique. Als het Nederlandse consulaat in Nampula ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Mozambique op een rijtje gezet: Beira en Nampula

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Mozambique - Indien het consulaat in Nampula of eventuele andere consulaten van Nederland in Mozambique u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Mozambique Ambassade van Nederland in Maputo

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Nampula - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Nampula of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Mozambique en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mozambique of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links