Nederland

Consulaat van Nederland in Casablanca

Marokko

Nederlandse Diplomatieke Missie in Marokko. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Casablanca. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Marokko. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Marokko.

Het Consulaat van Nederland in Casablanca
Netherlands Honorary Consulate in Casablanca, Morocco - 57, Rue Salim Echerkaoui - Residence Al Hadi "A" - 5th Floor - appt 17 - Casablanca 20360 - Morocco

Telefoonnummer:

(+212) 522262828 & (+212) 522269051

Faxnummer:

(+212) 522268978

Email:

info@cgcasnetherlands.org

Website:

Consul:

M. M.E. Winkel - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08:00-12:00

Het Consulaat van Nederland in Casablanca is een bilaterale missie in Marokko en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Marokko.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Casablanca staat onder leiding van M. M.E. Winkel - Honorary Consul van Nederland in Marokko en is bereikbaar per telefoon (+212) 522262828 & (+212) 522269051 of email info@cgcasnetherlands.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+212) 522262828 & (+212) 522269051 of email info@cgcasnetherlands.org

Nederlandse Consulaten in Marokko

Ver verwijderd van het Consulaat in Casablanca? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Marokko. Als het Nederlandse consulaat in Casablanca ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Marokko op een rijtje gezet: Casablanca en Nador

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Marokko - Indien het consulaat in Casablanca of eventuele andere consulaten van Nederland in Marokko u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Marokko Ambassade van Nederland in Rabat

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Casablanca - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Casablanca of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Marokko en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Marokko of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links