Nederland

Consulaat van Nederland in Miri

Maleisië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Maleisië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Miri. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Maleisië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Maleisië.

Het Consulaat van Nederland in Miri
Netherlands Honorary Consulate in Miri, Malaysia - Piasau Camp 12a - c/o Sarawak Shell Bhd - (71978-W) EPK-SUP - Locked Bag 1 - 98009 Miri, Sarawak - Malaysia

Telefoonnummer:

(+60) 85-452360

Faxnummer:

(+60) 85-454268

Email:

consul@nieuwerf.com

Website:

Consul:

D.J. Nieuwerf - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Miri is een bilaterale missie in Maleisië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Maleisië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Miri staat onder leiding van D.J. Nieuwerf - Honorary Consul van Nederland in Maleisië en is bereikbaar per telefoon (+60) 85-452360 of email consul@nieuwerf.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+60) 85-452360 of email consul@nieuwerf.com

Nederlandse Consulaten in Maleisië

Ver verwijderd van het Consulaat in Miri? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Maleisië. Als het Nederlandse consulaat in Miri ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Maleisië op een rijtje gezet: Miri en Penang

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Maleisië - Indien het consulaat in Miri of eventuele andere consulaten van Nederland in Maleisië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Maleisië Ambassade van Nederland in Kuala Lumpur

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Miri - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Miri of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Maleisië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Maleisië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links