Nederland

Consulaat van Nederland in Mombasa

Kenia

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kenia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Mombasa. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kenia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Kenia.

Het Consulaat van Nederland in Mombasa
Netherlands Honorary Consulate in Mombasa, Kenya - NAS Airport Services Ltd. - Moi International Airport - Mombasa - Kenya

Telefoonnummer:

(+254) 704001118

Faxnummer:

Email:

paul.krijnen@servair.co.ke

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/kenya/

Consul:

Paul Krijnen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Mombasa is een bilaterale missie in Kenia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kenia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Mombasa staat onder leiding van Paul Krijnen - Honorary Consul van Nederland in Kenia en is bereikbaar per telefoon (+254) 704001118 of email paul.krijnen@servair.co.ke

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+254) 704001118 of email paul.krijnen@servair.co.ke

Nederlandse Consulaten in Kenia

Ver verwijderd van het Consulaat in Mombasa? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Kenia. Als het Nederlandse consulaat in Mombasa ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Kenia op een rijtje gezet: Mombasa

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Kenia - Indien het consulaat in Mombasa of eventuele andere consulaten van Nederland in Kenia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kenia Ambassade van Nederland in Nairobi

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Mombasa - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Mombasa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Kenia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kenia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links