Algerije

Consulaat van Algerije in Milaan

Italië

Algerijnse Diplomatieke Missie in Italië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Algerije in Milaan. Het consulaat is niet de enige Algerijnse diplomatieke missie in Italië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Algerijnse ambassade en elk ander consulaat van Algerije in Italië.

Het Consulaat van Algerije in Milaan
Consulate General of Algeria in Milan, Italy - Via Rovello 7/11 - 20121 Milano - Italy

Telefoonnummer:

(+39) 0272080603 & (+39) 0272080595

Faxnummer:

(+39) 0289015912

Email:

etatcivil@consulatgeneralalgeriemilan.it

Website:

consulatgeneralalgeriemilan.it

Consul:

Abdelkrim Touahria - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Algerije in Milaan is een bilaterale missie in Italië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Algerijnse belangen in Italië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Algerijnse Consulaat in Milaan staat onder leiding van Abdelkrim Touahria - Consul General van Algerije in Italië en is bereikbaar per telefoon (+39) 0272080603 & (+39) 0272080595 of email etatcivil@consulatgeneralalgeriemilan.it

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Algerije dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+39) 0272080603 & (+39) 0272080595 of email etatcivil@consulatgeneralalgeriemilan.it

Algerijnse Consulaten in Italië

Ver verwijderd van het Consulaat in Milaan? - Het kan zijn dat Algerije meerdere consulaten heeft in Italië. Als het Algerijnse consulaat in Milaan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Algerije om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Algerijnse consulaten in Italië op een rijtje gezet: Milaan en Napels

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Algerije niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Algerije in Italië - Indien het consulaat in Milaan of eventuele andere consulaten van Algerije in Italië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Algerije in Italië Ambassade van Algerije in Rome

Zoek een hotel in de buurt van het Algerijnse Consulaat in Milaan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Milaan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Algerijnse consulaat.

Reisverzekering voor Italië en Algerije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Algerije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Algerije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Italië of Algerije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links