Algerije Flag

De Algerijnse Ambassade in Rome

Italië Flag

Algerijnse Diplomatieke Missie in Italië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Algerijnse Ambassade in Rome. De ambassade is niet de enige Algerijnse diplomatieke missie in Italië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Algerije in Italië.

De Algerijnse Ambassade in Italië
Algerian Embassy in Rome, Italy Via Bartolomeo Eustachio, 12 00161 Roma Italy

Telefoonnummer:

(+39) 06 442 02 533 (+39) 06 442 02 546

Faxnummer:

(+39) 06 442 92 744

Email:

embassy@algerianembassy.it

Website:

www.algerianembassy.it

Ambassadeur:

Mr Rachid Marif

Openingstijden:

De Ambassade van Algerije in Rome is een bilaterale missie in Italië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Algerijnse belangen in Italië.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Algerijnse Ambassade in Rome staat onder leiding van Mr Rachid Marif - Ambassadeur van Algerije in Italië en is bereikbaar per telefoon (+39) 06 442 02 533 (+39) 06 442 02 546 of email embassy@algerianembassy.it

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Algerijnse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Algerije in Rome vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Algerijnse Consulaten in Italië

Ver verwijderd van de Algerijnse Ambassade in Rome? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Algerijnse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Algerijnse consulaat in Italië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Algerije in Italië op een rijtje gezet: Milaan en Napels

Zoek een hotel in de buurt van de Algerijnse Ambassade in Rome - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Rome of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Algerijnse ambassade.

Reisverzekering voor Italië en Algerije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Algerije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Algerije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Italië of Algerije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Algerije in Rome verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Italië die van plan zijn om Algerije te bezoeken evenals aan Algerijnse burgers die in Italië wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Algerijnse Ambassade in Rome uit het behandelen van aanvragen van Algerijnse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Algerijnse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Algerijnse Ambassade in Rome via telefoon (+39) 06 442 02 533 (+39) 06 442 02 546 of per email embassy@algerianembassy.itNuttige Links