Nederland

Consulaat van Nederland in Haifa

Israël

Nederlandse Diplomatieke Missie in Israël. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Haifa. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Israël. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Israël.

Het Consulaat van Nederland in Haifa
Netherlands Honorary Consulate in Haifa, Israel - Ma abarot Street 6 - 34461 Haifa - Israel

Telefoonnummer:

(+972) 4 8111707

Faxnummer:

(+972) 4 8111779

Email:

coholaw@netvision.net.il

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/israel/

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Haifa is een bilaterale missie in Israël en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Israël.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Haifa staat onder leiding van Honorary Consul van Nederland in Israël en is bereikbaar per telefoon (+972) 4 8111707 of email coholaw@netvision.net.il

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+972) 4 8111707 of email coholaw@netvision.net.il

Nederlandse Consulaten in Israël

Ver verwijderd van het Consulaat in Haifa? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Israël. Als het Nederlandse consulaat in Haifa ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Israël op een rijtje gezet: Eilat en Haifa

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Israël - Indien het consulaat in Haifa of eventuele andere consulaten van Nederland in Israël u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Israël Ambassade van Nederland in Tel Aviv

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Haifa - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Haifa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Israël en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Israël of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links