Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Tel Aviv

Israël Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Israël. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Tel Aviv. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Israël. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Israël.

De Nederlandse Ambassade in Israël
Netherlands Embassy in Tel Aviv, Israel Oz House 14, Abba Hillel St. P.O. Box 1967 Ramat Gan 52118 Israel

Telefoonnummer:

(+972) 3-7523150

Faxnummer:

(+972) 3-7523135

Email:

nlgovtel@012.net.il

Website:

www.netherlandsworldwide.nl/countries/israel

Ambassadeur:

drs. B.H. Hiensch

Openingstijden:

Monday-Thursday 08:00-17:00 Friday 08:00-13:00

De Ambassade van Nederland in Tel Aviv is een bilaterale missie in Israël en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Israël.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Tel Aviv staat onder leiding van drs. B.H. Hiensch - Ambassadeur van Nederland in Israël en is bereikbaar per telefoon (+972) 3-7523150 of email nlgovtel@012.net.il

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Nederland in Tel Aviv vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Israël

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Tel Aviv? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Israël om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Israël op een rijtje gezet: Eilat en Haifa

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Tel Aviv - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Tel Aviv of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Israël en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Israël of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Tel Aviv verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Israël die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Israël wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Tel Aviv uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Tel Aviv via telefoon (+972) 3-7523150 of per email nlgovtel@012.net.ilNuttige Links