Nederland

Consulaat van Nederland in Limerick

Ierland

Nederlandse Diplomatieke Missie in Ierland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Limerick. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Ierland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Ierland.

Het Consulaat van Nederland in Limerick
Netherlands Consulate in Limerick, Ireland Shipping Office Dock Road Limerick Ireland

Telefoonnummer:

(+353) 61-315 315

Faxnummer:

(+353) 61-318 164

Email:

jrdundon@mullock.iol.ie

Website:

Consul:

Mr John R. Dundon - Consul

Openingstijden:

08.30-12.30

Het Consulaat van Nederland in Limerick is een bilaterale missie in Ierland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Ierland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Limerick staat onder leiding van Mr John R. Dundon - Consul van Nederland in Ierland en is bereikbaar per telefoon (+353) 61-315 315 of email jrdundon@mullock.iol.ie

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+353) 61-315 315 of email jrdundon@mullock.iol.ie

Nederlandse Consulaten in Ierland

Ver verwijderd van het Consulaat in Limerick? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Ierland. Als het Nederlandse consulaat in Limerick ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Ierland op een rijtje gezet: Cork en Limerick

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Ierland - Indien het consulaat in Limerick of eventuele andere consulaten van Nederland in Ierland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Ierland Ambassade van Nederland in Dublin

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Limerick - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Limerick of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Ierland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Ierland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links