Nederland

Consulaat van Nederland in Bandung

Indonesië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Indonesië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Bandung. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Indonesië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Indonesië.

Het Consulaat van Nederland in Bandung
Netherlands Honorary Consulate in Bandung, Indonesia - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+62) 215248200

Faxnummer:

Email:

jak@minbuza.nl

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/indonesia/

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Nederland in Bandung is een bilaterale missie in Indonesië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Indonesië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Bandung staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Nederland in Indonesië en is bereikbaar per telefoon (+62) 215248200 of email jak@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+62) 215248200 of email jak@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Indonesië

Ver verwijderd van het Consulaat in Bandung? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Indonesië. Als het Nederlandse consulaat in Bandung ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Indonesië op een rijtje gezet: Bandung, Denpasar, Medan en Surabaya

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Indonesië - Indien het consulaat in Bandung of eventuele andere consulaten van Nederland in Indonesië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Indonesië Ambassade van Nederland in Jakarta

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Bandung - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bandung of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Indonesië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Indonesië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links