Nederland

Consulaat van Nederland in Piraeus

Griekenland

Nederlandse Diplomatieke Missie in Griekenland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Piraeus. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Griekenland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Griekenland.

Het Consulaat van Nederland in Piraeus
Netherlands Honorary Consulate in Piraeus, Greece - Akti Miaouli 41 - 185 35 Piraeus - Greece

Telefoonnummer:

(+30) 210-429 4900

Faxnummer:

(+30) 210-429 4941

Email:

nlcons-pir@rediadis.gr

Website:

netherlandsworldwide.nl

Consul:

D. G. Rediadis - Honorary Consul

Openingstijden:

Mon-Fri: 10.00-18.00

Het Consulaat van Nederland in Piraeus is een bilaterale missie in Griekenland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Griekenland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Piraeus staat onder leiding van D. G. Rediadis - Honorary Consul van Nederland in Griekenland en is bereikbaar per telefoon (+30) 210-429 4900 of email nlcons-pir@rediadis.gr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+30) 210-429 4900 of email nlcons-pir@rediadis.gr

Nederlandse Consulaten in Griekenland

Ver verwijderd van het Consulaat in Piraeus? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Griekenland. Als het Nederlandse consulaat in Piraeus ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Griekenland op een rijtje gezet: Alexandroupolis, Corfu, Heraklion, Ioannina, Kalamata, Patras, Piraeus, Rhodos, Samos, Thessaloniki en Volos

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Griekenland - Indien het consulaat in Piraeus of eventuele andere consulaten van Nederland in Griekenland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Griekenland Ambassade van Nederland in Athene

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Piraeus - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Piraeus of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Griekenland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Griekenland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links