Nederland

Consulaat van Nederland in Emden

Duitsland

Nederlandse Diplomatieke Missie in Duitsland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Emden. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Duitsland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Duitsland.

Het Consulaat van Nederland in Emden
Netherlands Honorary Consulate in Emden, Germany - Nesserlander Strasse 5 - 26721 Emden - Germany

Telefoonnummer:

(+49) 4921 201 77

Faxnummer:

(+49) 4921 331 07

Email:

ndl.honorarkonsul.emden@brons.de

Website:

niederlandeweltweit.nl/laender/deutschland

Consul:

Dr Claas Brons - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Emden is een bilaterale missie in Duitsland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Duitsland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Emden staat onder leiding van Dr Claas Brons - Honorary Consul van Nederland in Duitsland en is bereikbaar per telefoon (+49) 4921 201 77 of email ndl.honorarkonsul.emden@brons.de

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+49) 4921 201 77 of email ndl.honorarkonsul.emden@brons.de

Nederlandse Consulaten in Duitsland

Ver verwijderd van het Consulaat in Emden? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Duitsland. Als het Nederlandse consulaat in Emden ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Duitsland op een rijtje gezet: Aken, Bremen, Keulen, Dresden, Dusseldorf, Emden, Frankfurt am Main, Hamburg, Hanover, Kiel, Kleve, München, Munster, Nuremberg en Stuttgart

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Duitsland - Indien het consulaat in Emden of eventuele andere consulaten van Nederland in Duitsland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Duitsland Ambassade van Nederland in Berlijn

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Emden - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Emden of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Duitsland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Duitsland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links