Nederland

Consulaat van Nederland in Vaasa

Finland

Nederlandse Diplomatieke Missie in Finland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Vaasa. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Finland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Finland.

Het Consulaat van Nederland in Vaasa
Netherlands Honorary Consulate in Vaasa, Finland - c/o Ostrobothnia Chamber of Commerce - Raastuvankatu 20 - 65100 Vaasa - Finland

Telefoonnummer:

(+358) 6 318 6431

Faxnummer:

Email:

juha.hakkinen@chamber.fi

Website:

nederlandwereldwijd.nl/landen/finland

Consul:

Juha Hakkinen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Vaasa is een bilaterale missie in Finland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Finland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Vaasa staat onder leiding van Juha Hakkinen - Honorary Consul van Nederland in Finland en is bereikbaar per telefoon (+358) 6 318 6431 of email juha.hakkinen@chamber.fi

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+358) 6 318 6431 of email juha.hakkinen@chamber.fi

Nederlandse Consulaten in Finland

Ver verwijderd van het Consulaat in Vaasa? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Finland. Als het Nederlandse consulaat in Vaasa ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Finland op een rijtje gezet: Kuopio, Mariehamn, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku en Vaasa

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Finland - Indien het consulaat in Vaasa of eventuele andere consulaten van Nederland in Finland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Finland Ambassade van Nederland in Helsinki

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Vaasa - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Vaasa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Finland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Finland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links